<- ->

ANA SAYFA   I   CANLI YAYIN   I   WEB TV   I   HABERLER   I ARAMA YAP  I  ÜYE OL  I  İLETİŞİM

YOZGAT TV

Yozgat Ince Çayir Köyü Belgeseli 2012 - Rtv66 TV
Kategori : Belgeseller   ?  G

SİZDE KÖYÜNÜZÜN BELGESELİNİ  YAYINLATMAK İSTİYORSANIZ

BİZLERE ULAŞINIZ  İRTİBAT TEL: 0544 415 7966

 

Bu Video ya Yapılan Yorumlar

Yorum Yazan:

Alpaslan Arslan 2/13/2014
Degerli Yozgat TV yöneticisi; köyümüzün belgeseli izlenemiyor. Köylünün sorunlarina kamera çevirerek, Mikrofon tutarak onlarin dertlerini bizlere ulastiriyorsunuz. Sakincali içerik oldugu için kaldirildigi oldukça manidardir. Bir köy belgeselinde ne gibi sakincali içerik olabilir ki. Eger gerçekten Yozgat ve köylerinin sorunlarini gündeme tasidiginizi düsünüyorsaniz. peki bu belgeseli neden kaldirdiniz? yaptiklarinizla fikirleriniz çatismamali. Insallah köylü derdini anlatiyor diye Basbakan sizi de arayip bu videoyu yayindan kaldirin dememistir.

Yorum Yazan:

HÜSEYIN DOGRU 1/28/2013
BIR YOGATI OLARAK BU ÇALISMA IÇINDE BULUNAN TÜM HEMSELERIME TESEKKÜR EDER BUNDAN SONRAKI ÇALISMALARINDA BASARILAR DILERIM SELAM VE SEVGILERIMLE

Yorum Yazan:

Osman Karaca 4/24/2012
iki genç fidan köy köy gezerek, ilimiz kültürünü, Gelenegini ve buralarda yasayan insanlarimizin sorunlarini birinci agizdan duyurmak ve hem sevinçleri hemde dertlerini görsel olarak yetkililere sunmak amaciyla inceçayir köyüne de geldiler. Bu iki yigidimiz ulusal basinda çalisan görevliler kadar olgun bir okadarda mütevazilerdi. Bu yigitlerimi,z köylerimizde yaptiklari bu çekimlerle 50 yil sonrasina görsel not düsmüsler,Bu yaptiklari isle gelecekte saygiyla anilacaklardir. Sizleri tebrik ediyoprum Yozgatimizi temsil eden ve Uydudan yayin yapan bir tv olmayisi sizleri yildirmamis hatta bu boslugu doldurmayi kendinize görev saymissiniz. Size önerim bu gönül görevinde yilginliga düsmemeniz için Çektiginiz görüntü hangi köye ait ise o köyde ticaretle ugrasanlarin reklamini alip çektiginiz videolara ilave etmeniz. Bu sekilde hem bu firmalar kazanir hem de siz emeginizin karsiligini almis olursunuz. insallah Yaptiginiz bu güzel isler sayesinde Hem Yozgatimizi hemde Köylerimiszin adini basariyla temsil edersiniz.

Yorum Yazan:

erdoğan bektaş 4/20/2012
çok tesekkürler yozgat tv davut bey ve ekibi ayrica osman karaca beyefendi sevgiler saygilar

Yorum Yazmak İstemezmisin !

Ad Soyad :

 

  Yorumunuz :

 

Video Adı:  Yozgat Ince Çayir Köyü Belgeseli 2012

İzlenme Sayısı : 4822

Eklenme Tarihi : 24.05.2013 21:32:20

  Açıklama :

Yozgat Ince Çayir Köyü Belgeseli 2012,

 

Menü

BELGESELLER
Dirilis Ertugrul
web tv

Web Tv

 

 

 
*Belgeseller
*Web TV
*Haberler
*Canlı TV
*Resim Galeri
*Anket
*Foto Galeri
*Hava Durumu
*Firma Rehberi
 
*Künye
*Sitene Ekle
*İletişim

Copyright Yozgat TV 2011-2022   All Rights Reserved

Sitenin Tüm Hakları Saklıdır.