<- ->

ANA SAYFA   I   CANLI YAYIN   I   WEB TV   I   HABERLER   I ARAMA YAP  I  ÜYE OL  I  İLETİŞİM

RTV 66 TV

 Sorgun Haberleri   ?  G
Sorgun Belediyespor'a Yeni Tesis Bayram Sonrasi Yapilacak - Rtv66 TV

 Sorgun Belediyespor'a Yeni Tesis Bayram Sonrasi Yapilacak

 Yozgat"i Bölgesel Amatör Futbol Liginde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor"a yapilacak olan spor tesisinin proje çalismasi tamamlanarak ihale sürecine girdi.

Yozgat'i Bölgesel Amatör Futbol Liginde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor'a yapilacak olan spor tesisinin proje çalismasi tamamlanarak ihale sürecine girdi. Sorgun Belediyespor'un, Yozgat'i 3. kez Bölgesel Amatör Liginde temsil edecegini belirten Sorgun Belediye Baskani Ahmet Simsek, takimin en büyük eksikliginin spor tesisleri oldugunu söyledi. Özellikle futbolda bir takimin en önemli unsurunun tesis oldugunu ifade Baskan Simsek, "Bu sebeple kulüp yöneticilerimizle yaptigimiz görüsme sonunda Sorgun Belediyespor'a yakisir modern bir tesis yapacagiz. Suanda proje çalismasi tamamlandi ve ihale sürecine girildi. Belediye olarak yapacagimiz ihale sonunda insallah Ramazan Bayrami sonrasi yeni tesisimizin temelini atacagiz" dedi. Türkiye Futbol Federasyonunun daha önceki yillarda Bölgesel Amatör Ligi (BAL)ne gerekli destegi vermedigi, ancak bu yil alinan kararla BAL Ligi takimlarina ulasim ve konaklama destegi verilecegini belirten Belediye Baskani Simsek, "Türkiye Futbol Federasyonunun bu yil almis oldugu karar bütün BAL Ligi takimlarini oldugu gibi bizleri de sevindirdi. Federasyonun almis oldugu karara göre Belediye ve Büyüksehir Belediye sinirlari disinda oynayacaklari deplasman maçlari için, karayolu ile gidilen her kilometre basina 1.5 TL katki payi ödenecek. Ayrica 200 kilometre ve üzerindeki mesafeye deplasmana gidecek takimlara ayrica konaklama destegi olarak bin TL katki payi verilecek" dedi.

( Bu Habere Yorum Yazmak İstemez misin ! )

Yayın Tarihi:-06.08.2012 01:33:29  Görüntülenme: 1280

Bu Haberi Paylaş !

 

Bu Haber e Yapılan Yorumlar

Ekleyen:

MUSTAFA PARLAK 8/24/2013
IC ANADOLUNUN GÖZBEBEGI OLAN SORGUN ILCEMIZE BU YAKISMIYOR BEN ISTERIMKI SORGUN GIBI BIR ILCE BUGUN IKINCI LIGDE TOP KOSTURSUN AMA MALESEF ÖLYE ILCELER VARKI ADINA ILCE DENMEZ BIRINCI LIGDE TOP OYNUYORLAR YA BIZ ?

Bu Haber'e Yorum Yaz !

Ad Soyad :

 

  Yorumunuz :

   

                

HABERLER

SIZDEN GELEN HABERLERI
TÜRKIYE GÜNDEM
YOZGAT SPOR HABERLERI
AKDAGMADENI HABERLERI
AYDINCIK HABERLERI
BOGAZLIYAN HABERLERI
ÇANDIR HABERLERI
ÇAYIRALAN HABERLERI
ÇEKEREK HABERLERI
DÜNYA GÜNDEM
DÜNYA HABERLERI
KADISEHRI HABERLERI
SARAYKENT HABERLERI
SARIKAYA HABERLERI
SORGUN HABERLERI
SEFAATLI HABERLERI
YENIFAKILI HABERLERI
YERKÖY HABERLERI
YOZGAT HABERLERI

Diğer Haberler

 

 
*Belgeseller
*Web TV
*Haberler
*Canlı TV
*Resim Galeri
*Anket
*Foto Galeri
*Hava Durumu
*Firma Rehberi
 
*Künye
*Sitene Ekle
*İletişim

Copyright Yozgat TV 2011-2022   All Rights Reserved

Sitenin Tüm Hakları Saklıdır.